Sayfalar

6 Ocak 2015 Salı

Adisson (karakter tanıtımı)


Adisson (kendi deyimiyle ‘Sadece Adisson’) 


Ekim’in ortalarına doğru Eva’nın odasında,Eva onunla konuştuğu zaman Uyandı. Dediğine göre bu,bir sihirdir.Uyandıktan itibaren kağıt üzerinde konuşmaya ve kısıtlı hareket etmeye başladı.


Evanessa’yla çok iyi anlaşır ve ona her konuda yardım etmeye çalışır.Bazen kendini yetersiz hisseder.Bunun kağıt üzerinde olmasıyla ilgisi vardır.


Karakter olarak Evanessa’ya benzese de,görünüş olarak onun babasının genç halidir.Çünkü Eva onu çizerken aklında bu görüntü vardı.Bu aynı zamanda Evanessa’nın da görünüşü demek.Toprak rengi gözlere ve kahveyi andıran saçlara sahiptir.Köşeli çenesi ve sert yüz hatlarıyla Evanessa’nın  bugüne kadar yapmadığı bir çizimdir.Evanessa’ya göre Adisson çizdiği ilk başarılı erkek çizimdi.

Adisson’un Uyandıran’ı Evanessa olduğu için onun karakterini benimsemiştir.Onun sevdiği şeyleri seviyor,sevmediklerini sevmiyor.Kendi düşünceleri olsa da,Evanessa’yla aynı karaktere sahiptir.Örneğin,Evanessa gibi Sonbaharı sever,kulakları keskindir ve kızartma yemeklere bayılır.



Kendine özgü davranışlarıyla da bilinir.Uyanan diğer çizimlere göre,daha çabuk sinirlenir.Öfkesini dizginlemek onun için diğer her şeyden daha zordur.Ama bunu Evanessa’ya belli ettirmemeye çalışır.

Sevdikleri onun için diğer herkesten önce gelir.Önemsediği insanları korumak için elinden gelenden fazlasını yapmaya çalışır.

Öğrenme yeteneği ve görsel hafızası oldukça güçlüdür.Bu  Evanessa’dan aldığı bir yetenektir.Günlük hayat hakkında bazı şeylerden habersizdir.Evanessa sayesinde öğrenmeye çalışıyor.

Şu anda Evanessa’nın odasında hikayeye katılmayı bekliyor.

Kitabı okurken Adisson’u Brandon Routh olarak düşünebilirsiniz.

Adisson’un karakter şarkısı Coldplay – Magic’dir.


Teşekkürler. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Awaking in Instagram

Copyrighted.com Registered & Protected 
Y4T6-ZZ9O-D2GG-UF4P