Sayfalar

9 Aralık 2014 Salı

Evanessa Demetria (Karakter tanıtımı)





Evanessa (Eva) Demetria.




20 Mayıs doğumlu Evanessa 11 yıl önce - 9 yaşındayken annesini ve babasını gizemli bir şekilde kaybeder.Halasının ve kuzenlerinin evinde sığınma muamelesi görür,ama okulu bitirmek ve tek hayalini geçekleştirmek için orada kalmaya mecburdur.Çizim yeteneği çok güçlüdür.Ama yeteneğini sadece moda tasarım dalında kullanmış ve giyim çizimleri yapmıştır.Bu yetenek onun için bir mecburiyettir.Çizmezse neredeyse yaşayamaz hale gelir.



Kısa (kuzeni Mira sayesinde) ve kahveyi andıran saçlara,toprak rengi gözlere sahiptir ve eğer almayı başarırsa kilolarından şikayet edebilir.




                Odasında her zaman yalnız,evde en sessiz ve kuzenleriyle arasını bir türlü düzeltemeyen biridir.Kendi dünyası vardır ve mutlu görünmeyi sever.



                Okulda Halası tarafından itibarı zedelenmek istense de,sadece ilk birkaç yıl zorluk çekmiştir.Sonradan çizim yeteneği ve derslerdeki başarısı sayesinde öğrenciler ve öğretmenlerle arasını düzeltmiştir.



                20 yaşında olmasına rağmen hala okulda kalmasının sebebi kısmen Halasıdır ve Evanessa kadının onu yanından ayırmak istemediğini düşünmektedir.




                Tek hayali okulu bitirip Havva adı altında çizim ve kıyafet tasarımlarını sergilemek ve moda evi açmaktır. 



                 Şu anda Demetria malikanesinde,kendi sade odasında çizim yapmaktadır ve hikayesini size anlatmak için sabırsızlanıyor.

 Kitabı okurken Evanessa Demetria'yı Vanessa Hudgens olarak düşünebilirsiniz.

Teşekkürler. :)


2 yorum:

Awaking in Instagram

Copyrighted.com Registered & Protected 
Y4T6-ZZ9O-D2GG-UF4P